Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag blijft alleen op deze voorwaarde trouw aan Ajax’

Erik ten Hag is net als veel spelers bij Ajax erg in trek bij andere clubs. Clubwatcher Marco Timmer stelt dan ook dat alleen een superselectie hem volgend seizoen in Amsterdam kan houden.

Een leegloop dreigt. “Ten Hag weet dat ook. De trainer vormt met algemeen directeur Edwin van der Sar en Overmars een sterke en stabiele drie-eenheid en Ten Hag geeft al geruime tijd met dominant, spectaculair en aanvallend spel uiting aan de plannen zoals zijn directie die voor ogen had”, schrijft Timmer. “De coach is vanwege de prestaties van Ajax en het voetbal waarmee hij in Europa heeft geïmponeerd, zelf de belangrijkste pion om komend seizoen aan boord te houden. Overmars gaf recent in een interview in De Telegraaf ook aan ‘hem zeker nog niet te laten gaan’.”

“Maar is het eerlijk en reëel Ten Hag de stap naar een Europese topclub als bijvoorbeeld Bayern München te onthouden als hij dit seizoen weer alle doelen realiseert en een leegloop waarheid wordt? Het antwoord daarop is nee. Overmars kan alleen de kans op aanblijven van de succestrainer vergroten door hem een nog competitievere selectie in Europa te geven. De sleutel tot verder succes – en het uiteindelijk realiseren van het ultieme doel – heeft de directeur voetbalzaken dus zelf in handen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.