Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: Ajax contracteert Ryan Babel

De kogel is door de kerk. Ajax huurt Ryan Babel voor de rest van het seizoen van Galatasaray. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht bevestigt tegenover de Telegraaf.

“Babel stapt vanmiddag in Istanbul op het vliegtuig naar Amsterdam en sluit niet meer aan bij het trainingskamp in Qatar. Om de deal vlot te trekken, bleek Babel, zoals zijn zaakwaarnemer Haatrecht in De Telegraaf al aangaf, bereid een flink deel van zijn salaris in te leveren”, zo klinkt het.

“Hoewel Babel in Turkije een vaste basisspeler was, bleek Gala gezien de financiële problemen mee te werken aan een tijdelijke overstap. Erik ten Hag zag de komst van de snelle en fitte aanvaller zitten, omdat de voorhoede van Ajax voor de winterstop in de serie tegen Willem II, Valencia en AZ de achilleshiel bleek.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.