Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen reageert op Ajax-gerucht: ‘Kan het me niet voorstellen’

Gisteren kwam er een opvallend gerucht naar buiten over Matthijs de Ligt. De mandekker werd in de zomer door Ajax verkocht aan Juventus maar zou nu op huurbasis mogen terugkeren.

Het gerucht was afkomstig van de Portugese krant A Bola, maar Johan Derksen gelooft er niet veel van. Dat liet hij weten bij Veronica Inside. “Ik kan me niet voorstellen dat ze hem een half jaar in Amsterdam laten spelen als ze zoveel in hem geïnvesteerd hebben. Ik vind dat een raar verhaal.”

Toch moet De Ligt volgens Derksen een tijdelijke terugkeer wel overwegen. “Voor hem zou het hartstikke goed zijn, maar ik denk niet dat Juventus het doet. Hij vertegenwoordigt een waanzinnig kapitaal voor die club.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.