Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ryan Babel komt deze winter naar Ajax’

Ajax is dichtbij het aantrekken van Ryan Babel. Het gaat om een huurdeal van zes maanden. Volgens het AD is een akkoord niet meer ver weg en zal hij snel zijn krabbel gaan zetten.

Dinsdag kwam naar buiten dat Ajax een terugkeer van Ryan Babel wel ziet zitten. Het is de bedoeling dat Ajax de aanvaller tot het einde van het seizoen huurt. Immers heeft Erik ten Hag voorin niet al te veel keuze, Quincy Promes, David Neres en Zakaria Labyad vielen allemaal uit met blessures.

Volgens de berichtgeving is de overgang van Babel op slechts enkele details rond. Babel debuteerde in 2004 bij Ajax om vervolgens in 2007 naar Liverpool te vertrekken. In het seizoen 2012/13 keerde hij ook al terug in Amsterdam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.