Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord brengt bod uit op John Guidetti’

Een opvallend gerucht vandaag in de Mexicaanse media. Feyenoord zou een bod hebben uitgebracht op John Guidetti. Dit staat haaks op de berichten uit de andere media.

Cruz Azul is geïnteresseerd in een samenwerking met de spits, maar journalist Carlos Córdova maakt via Twitter bekend dat één club veel dichter bij de ondertekening van Guidetti is, namelijk… Feyenoord. Hij weet zeker dat de Rotterdammers in ieder geval een bod uitgebracht hebben voor de diensten van de spits, die 3,5 miljoen euro zou moeten kosten.

Mogelijk gaat het slechts om een verzinsel, want Feyenoord lijkt zijn pijlen juist te richten op een samenwerking met Robert Bozenik van MSK Zilina. Ook de jonge international van het nationale team van Slowakije moet echter een paar miljoen euro kosten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.