Voetbal4u.com

Engeland ‘Tahith Chong gaat Manchester United verruilen Inter Milan’

Tahith Chong staat voor een pikante overstap. Hij kan namelijk Manchester United gaan verruilen voor Inter Milan. Dat blijkt uit het feit dat zijn zaakwaarnemer Erkan Alkan door journalist Fabrizio Romano (Sky Sports) op een complex van Inter gespot is. Daar wordt door de belangenbehartiger stevig onderhandeld met een delegatie van de Nerazzuri.

Er zijn naar verluidt meerdere clubs met interesse, maar Inter lijkt de beste papieren te hebben om de jonge Nederlander komende zomer transfervrij over te nemen van Manchester United. Chong speelde in Nederland in de jeugd van ADO Den Haag en Feyenoord, maar koos al erg snel voor een verhuizing naar Engeland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.