Voetbal4u.com

Rafael van der Vaart waarschuwt Naci Ünüvar en Ryan Gravenberch

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Met Naci Ünüvar en Ryan Gravenberch heeft Ajax weer twee potentiele topspelers in de selectie. Ze zijn allebei nog erg jong maar kunnen nu al rekenen op speeltijd in het team van trainer Erik ten Hag. Rafael van der Vaart is wat dit betreft een ervaringsdeskundige en kan de twee talenten dus uitstekend van advies voorzien.

De oud-voetballer van onder meer Real Madrid en Tottenham Hotspur komt aan het woord in gesprek met De Telegraaf: “Ik kijk met heel veel plezier naar die jongens.” Vooral Gravenberch maakt héél veel indruk op Van der Vaart: “Hij heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een beresterk lichaam. Ik vind hem een Pogba-achtig type.”

Hij weet precies in welk proces de jonkies nu zitten: “In een fase van alsmaar grenzen verleggen. Je begint met een droom. Dat is in elk geval één keer in Ajax 1 spelen. Dan wil je scoren en het liefst in de Johan Cruijff ArenA, hetgeen Ünüvar en Gravenberch dus allebei al is gelukt. Zij zweven nu, zoals ik ook zweefde.” De voormalige international van het Nederlands elftal deelt echter een waarschuwing uit: “Maar het is zaak om snel weer met beide benen op de grond te staan, want je móét scherp zijn. Van een relatief onbekende speler ben je opeens een bekende Nederlander. En dan is het lastig om jezelf te blijven. Maar ga je naast je schoenen lopen, dan kan je carrière weer vrij snel voorbij zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *