Voetbal4u.com

Engeland ‘FC Barcelona biedt 100 miljoen op Richarlison, aanbod afgeslagen’

FC Barcelona heeft onlangs geprobeerd om aanvaller Richarlison over te nemen van Everton maar kregen nul op het rekest. Zelfs een bod van maar liefst 100 miljoen euro werd afgeslagen door de technisch directeur Marcel Brands. De Catalanen kunnen voorlopig niet beschikken over Luis Suarez en daarom zoeken ze naar aanvallende versterking.

In de zoektocht naar een vervanger voor de Uruguayaan kwam Barcelona uit bij Rodrigo Moreno, maar de club heeft (nog) geen overeenstemming kunnen bereiken met Valencia. Barça zou ook een poging hebben gewaagd voor Dusan Tadic, maar Ajax laat zijn aanvoerder niet gaan. Pierre-Emerick Aubameyang is eveneens genoemd als doelwit van de zoekende club, maar ook hij mag niet vertrekken.

Richarlison was in de zomer van 2017 dicht bij een overgang naar Ajax, maar koos er op het laatste moment voor zijn loopbaan voort te zetten bij Watford. Een jaar later verkaste hij naar Everton, waarvoor hij dit seizoen acht doelpunten in 22 competitiewedstrijden scoorde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.