Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dick Advocaat heeft niet zoveel vertrouwen in Feyenoord-aanvaller’

Het valt nog maar te bezien of Sam Larsson veel toekomst heeft bij Feyenoord. Volgens clubwatcher Mikos Gouka heeft trainer Dick Advocaat namelijk niet zoveel vertrouwen in hem.

Larsson is bezig aan zijn derde seizoen in De Kuip, maar echt onomstreden is hij nooit geweest. Dinsdagavond haakte de buitenspeler plots ziek af voor het restant van de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. “Ik ben natuurlijk geen arts en ik weet niet of die jongen echt ziek is, dat durf ik niet te zeggen. Maar ik denk wel dat als Advocaat er één kon hebben met een griepje, dat het Larsson was”, aldus de AD-journalist deze week in Voetbalpraat.

Overigens denkt FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk dat de Zweed wel degelijk echt ziek was. “In dit geval kan ik het me haast niet voorstellen dat hij niet echt ziek was, want dan begin je liever met Larsson want dan heb je Sinisterra ook nog op de bank. Nu had je één optie voor het middenveld en de aanval.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.