Voetbal4u.com

Eredivisie DE 11 NAMEN: Ten Hag en Faber verrassen met de startopstellingen!

Nog een kleine drie kwartier en dan begin de topper tussen Ajax en PSV. De opstellingen zijn inmiddels bekend en beide trainers verrassen met een basiself.

Bij de Eindhovenaren was de verwachting bijvoorbeeld dat aanwinst Ricardo Rodríguez, die tot aan het einde van het seizoen gehuurd wordt van het Italiaanse AC Milan, aan de aftrap zou verschijnen. De Zwitser moet klaarblijkelijk toch nog eventjes wennen en begint op de bank: Olivier Boscagli staat linksback.

Bij de Amsterdammers werd Lassina Traoré in de basis verwacht, maar ook de spits uit Burkina Faso begint op de bank. Ten Hag verkiest Carel Eiting boven de jonge aanvaller: de middenvelder wordt aan de zijde van Ryan Gravenberch geposteerd, en Quincy Promes, Ryan Babel en Dusan Tadic vormen de aanval.

Opstellingen Ajax en PSV:Laat een reactie achter

Your email address will not be published.