Voetbal4u.com

Jaap Stam woedend: “Dat is bullshit, hij heeft geen verstand van voetbal”

Paul Onkenhout van De Volkskrant heeft onlangs een column gepubliceerd waarin hij zegt dat Jaap Stam tekortschoot als trainer van Feyenoord. Iets wat totaal in het verkeerde keelgat is geschoten van de voormalige mandekker.

Onkenhout schreef vlak voor het ontslag van Stam in Rotterdam-Zuid in zijn column dat de coach ‘zijn opleiding nog niet heeft voltooid’. “Dat is de grootste bullshit. Dit stoort mij, omdat mensen niet weten waar ze over praten”, reageert Stam in het NRC Handelsblad. “En ook niet weten hoe ik werk en hoe ik met mensen omga. Ze vragen niet hoe het zit, plegen geen wederhoor. Eigenlijk zou ik hier niet op willen reageren, maar helaas heb je met dit soort meningen te maken. Deze man heeft geen verstand van voetbal, ik ken hem ook niet. Dat iemand dat soort dingen schrijft, vind ik heel apart.”

Stam vindt niet dat hij heeft gefaald in De Kuip. “Ik bén niet tekortgeschoten. Als coach ben je afhankelijk van de mensen om je heen, van wie je verwacht dat ze hun afspraken nakomen. En van de spelers. Ik dacht dat ik met een groep zou gaan werken die er direct stond. Dat was niet zo. Een ander zal zeggen: Dick (Advocaat) haalt allemaal punten, dus ze zijn wél goed genoeg. Maar hij heeft er ook profijt van dat spelers nu wel fit zijn. Zijn instapmoment was totaal anders”, besluit Stam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *