Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mo Ihattaren en Donyell Malen bezorgen PSV hartverzakking’

Het seizoen bij PSV lijkt al helemaal te verloren zijn en ook Steven Bergwijn vertrok deze transferperiode. Het is de vraag hoe het de komende jaren gaat verlopen. Arman Avsaroglu vreest dat na Steven Bergwijn meer sterspelers vertrekken.

“Je moet nu kijken om welke spelers je een elftal heen kunt bouwen en die moet je ten koste van alles proberen te behouden”, stelt Avsaroglu in de NOS Voetbalpodcast. “Want ik kan me voorstellen dat áls er een club komt voor Ihattaren, het pareltje van PSV op dit moment, dat hij dan zegt: ‘Ik heb er geen zin meer in, ik wil helemaal niet meer in deze omstandigheden voetballen.'”

Daar blijft het volgens de NOS-commentator mogelijk niet bij. “Stel je voor dat Malen het EK toch haalt, goed speelt en zegt: ik wil weg? Dan ben je nóg verder van huis. Je moet nu met Ihattaren, Malen en Gakpo gaan praten om een geraamte te creëren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.