Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord kan kampioen worden na grote problemen Ajax’

In de wedstrijd tegen FC Emmen moest Feyenoord-trainer Dick Advocaat het doen zonder de geblesseerde Orkun Kokcu. Als hij is hersteld zal er een plekje voor hem moeten worden vrijgemaakt. Voormalig voetballer Andre Stafleu stelt voor dat dit ten koste gaat van Jens Toornstra.

De voormalige verdediger, die in totaal bijna 200 wedstrijden voor de Rotterdammers speelde, zegt in het Algemeen Dagblad: “Een leuke speler die Toornstra. Maar als Feyenoord naar het next level wil, is Toornstra eigenlijk één van de eersten die vervangen zouden moeten worden. Özyakup liet bij zijn eerste optreden meteen zien hoe goed hij is. Advocaat zal hem vast niet hebben gehaald voor de bank en hij komt ook naar de Kuip om te spelen, anders had-ie net zo goed bij Besiktas kunnen blijven. Özyakup lijkt me iemand die de ploeg nu al beter maakt.”

De middenvelder wordt gehuurd van het Turkse Besiktas en keert na dit seizoen dus weer terug: “Dat is jammer, maar voor de komende maanden kan hij van veel waarde zijn. Als Feyenoord zondag in Alkmaar van AZ wint, zie ik de ploeg nog dicht bij de titel komen. Ajax is zonder Daley Blind en Hakim Ziyech echt een stuk minder. En nu zal Quincy Promes weer een tijdje ontbreken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.