Voetbal4u.com

Spanje ‘Manchester City droomt van transfervrije Lionel Messi’

Het is momenteel onrustig bij FC Barcelona en dat voedt direct de nodige geruchten. Zo maakte de superster gisteren via de sociale media bekend het niet eens te zijn met zijn technisch directeur Eric Abidal.

“Ik volg hem al zijn hele leven bij Barcelona. In al deze jaren is dit de eerste keer dat ik de indruk krijg dat Messi met één voet buiten de deur staat. Dat heb ik nog nooit eerder hoeven zeggen”, laat onder meer oud-speler Francisco ‘Lobo’ Carrasco optekenen bij Chiringuito TV.

Het nieuws over de onvrede bij Messi is ook in Engeland opgevangen en het Manchester Evening News meldt woensdagmiddag dat de beleidsbepalers van Manchester City inmiddels wat rechterop in hun stoelen zijn gaan zitten.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.