Voetbal4u.com

Italië ‘Teleurstelling dreigt voor Matthijs de Ligt bij Juventus’

Matthijs de Ligt is weer basisspeler bij Juventus nadat zijn direct concurrent Demiral geblesseerd raakte. Maar nu dreigt er een domper voor hem aan te komen. Giorgio Chiellini kan namelijk snel zijn rentree weer maken voor ‘De Oude Dame’.

Hoewel De Ligt recentelijk een goed duo vormde met Leonardo Bonucci, weet La Gazzetta dello Sport dat de Nederlander rekening moet houden met een klap. Chiellini zit in de eindfase van zijn carrière en heeft te horen gekregen dat hij indien fit mee mag naar het EK. Bondscoach Roberto Mancini zal alleen wel speeltijd verlangen.

Ook De Ligt wil deze zomer naar het EK, maar Chiellini zal deze speeltijd harder nodig hebben dan de zomeraanwinst van Juventus. De routinier heeft al te horen gekregen dat coach Maurizio Sarri in hem nog altijd een cruciale schakel ziet.

Chiellini komt terug van een zware knieblessure. De Ligt zal daarom dit seizoen sowieso zijn minuten blijven maken bij Juventus, maar de grote vraag is in welke mate hij nog gebruikt gaat worden. Chiellini zal indien fit een streepje voor hebben dit seizoen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.