Voetbal4u.com

Italië ‘Mino Raiola bezorgt PSV-speler droomtransfer naar Italië’

Mino Raiola behartigt sinds kort de zaken van PSV-aanvoerder Denzel Dumfries en kan hem deze zomer wellicht een toptransfer gaan bezorgen. Met zijn contacten lonkt een overgang naar de Italiaanse Serie A.

Volgens Voetbal International volgen Juventus en AC Milan de rechtsback van PSV. Hij is één van de spelers in Eindhoven die een behoorlijke transferwaarde vertegenwoordigd. VI meldt dat wellicht meer topclubs de international volgen, maar noemen alleen Juve en Milan bij naam.

De vermeende interesse van De Oude Dame is niet nieuw. Dumfries werd afgelopen september ook al in verband gebracht met een move naar Turijn. Nu hij Raiola als zaakwaarnemer heeft lijkt de kans nog wat groter dat hij voor een transfer naar Italië kiest. De 23-jarige Rotterdammer is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV, nadat hij van SC Heerenveen overkwam. Hij heeft in het Philips Stadion nog een verbintenis tot medio 2023.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.