Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars sluit eerste inkomende megadeal voor Ajax’

Gisteren werd bekend dat Hakim Ziyech aan het einde van het seizoen naar Chelsea vertrekt. Een bittere pil voor de Amsterdammers die hierdoor hun smaakmaker verliezen. Technisch directeur Marc Overmars is momenteel al bezig met het samenstellen van de selectie voor het volgende seizoen. De eerste zomeraankoop lijkt bijna een feit.

In januari had Ajax zich al willen versterken met Antony van São Paulo. Dat lukte ondanks een vermeende aanbieding van 25 miljoen euro niet, maar volgens Braziliaanse media is Alexandre Pássaro namens de verkopende club naar Europa afgereisd voor nieuwe onderhandelingen over de tienersensatie. Het zou gaan om Ajax.

Volgens SãoPaulo.blog is de kans aanzienlijk dat de transfer van Antony zelfs zal worden afgerond. Over details is niets bekend, maar Overmars bevestigde onlangs dat een transfersom van 25 miljoen euro inderdaad realistisch is.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.