Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax werkt na Antony alweer aan de volgende toptransfer’

Volgens het Italiaanse medium Corriere dello Sport is Ajax na het oppikken van Antony alweer bezig met de volgende toptransfer. Technisch directeur Marc Overmars wil namelijk Calvin Stengs van AZ overnemen.

De multifunctionele speler, die net als Ziyech op rechts én achter de spitsen uit de voeten kan, zou 20 miljoen euro moeten kosten. Naar verluidt liggen er al contacten met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

Er gaan natuurlijk al langer geruchten over een mogelijke transfer van Stengs en zijn maatje Myron Boadu naar de Johan Cruijff ArenA, en Henk Spaan schreef onlangs: “Is zo’n deal wenselijk voor Ajax? Ten eerste staan beide spelers onder contract bij Mino Raiola. Meer zeg ik niet. Ten tweede moet Boadu nog aantonen dat hij kansen op twee meter van het doel niet zal blijven missen. Er zit bepaald structuur in het om zeep helpen van droomsituaties waarmee Vincent Janssen voorheen wel raad mee wist. Voor Stengs geldt: kantelt hij weleens een wedstrijd? Was hij in staat tegen NAC de boel in handen te nemen en de overwinning eruit te slepen?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.