Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Gigantische ontwikkeling in peperdure Ajax-transfer’

Ajax lijkt zich definitief te gaan versterken met de Braziliaanse vleugelflitser Antony. Volgens het medium LANCE! zal hij volgende week al worden gekeurd door de Amsterdammers.

Journalist Fellipe Lucena baseert dit nieuws op contact met de leiding van São Paulo. De medische keuring heeft wel gevolgen voor de Braziliaanse club, want de aanvaller komt vóór deze ‘formaliteit’ niet meer in actie. Zaterdagavond ontbreekt hij in de wedstrijdselectie tegen Corinthians.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd duidelijk dat Antony komende zomer definitief naar Ajax verhuist. Ajax zal maximaal 28,8 miljoen euro betalen voor de getalenteerde aanvaller, inclusief de resterende transferrechten van David Neres.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.