Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dit is de transfersom die Steven Berghuis deze zomer moet opbrengen’

Steven Berghuis vertrekt waarschijnlijk an het einde van het seizoen bij Feyenoord. In deze vorm is hij volgens de clubwatchers van RTV Rijnmond ook niet meer te houden.

“Hij nam zijn ploeg bij de hand toen ze het moeilijk hadden”, stelt Sinclair Bischop daags na zijn heldenrol in Zwolle. Ruud van Os voorziet in de podcast van zijn werkgever gevolgen voor komende zomer. “Daarom denk ik dat hij bezig is aan zijn laatste maanden in de Kuip. Als hij naar het EK gaat, is hij waarschijnlijk geen basisspeler. Dan is hij wel international. Spartak Moskou zou nu geïnteresseerd zijn.”

“Hij doet het hartstikke goed. Ik zou me als Feyenoord toch druk gaan maken over het naderende vertrek van Berghuis”, aldus Van Os. Bischop verwacht dat Feyenoord zo’n vijftien miljoen euro overgemaakt wil hebben voor Berghuis. “Hij is al achter in de twintig en hij is al een keer mislukt in het buitenland. Dat nemen clubs ook mee.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.