Voetbal4u.com

Spanje DEFINITIEF: Barcelona legt 18 miljoen euro neer voor nieuwe aanvaller

FC Barcelona heeft eindelijk haar gewenste aanvallende versterking binnen. Martin Braithwaite komt namelijk over van laagvlieger Leganes.

Barcelona kreeg naar aanleiding van de zware blessure van Ousmane Dembélé toestemming om alsnog een binnenlandse transfer af te ronden. Leganés is uiteindelijk het kind van de rekening geworden, want de Catalaanse grootmacht heeft de ontsnappingsclausule van achttien miljoen euro geactiveerd, waardoor Braithwaite de transfer naar Camp Nou kon maken.

De Deense international heeft een contract tot 2024 ondertekend in Barcelona en de club van Quique Setién heeft de ontsnappingsclausule bepaald op driehonderd miljoen euro. Braithwaite speelde eerder voor Esjbjerg fB, Toulouse, Middlesbrough en Bordeaux en nu komt hij dus over van Leganés, waar hij tien doelpunten in 43 competitiewedstrijden heeft weten te produceren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.