Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet aankomende weekend drie spelers missen’

Feyenoord speelt aankomende zaterdag in de eigen Kuip tegen Fortuna Sittard. De verwachting is dat trainer Dick Advocaat drie spelers voord at duel moet missen.

Nicolai Jorgensen is niet inzetbaar vanwege een teenblessure. De Feyenoord-trainer wees ook meteen de vervanger van Jörgensen aan: Robert Bozenik. De nieuweling staat zodoende voor zijn basisdebuut, nadat hij afgelopen weekend al trefzeker was als invaller. Ook Eric Botteghin en Oguzhan Özyakup zijn komend weekend niet van de partij.

Advocaat kan tegen Fortuna de eerste trainer sinds Ernst Happel worden die ongeslagen blijft in zijn eerste twaalf Eredivisie-wedstrijden, dat zocht Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad uit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.