Voetbal4u.com

Spanje Lionel Messi: ‘Barcelona heeft onvoldoende kwaliteit voor CL-winst’

Lionel Messi vindt dat FC Barcelona op het moment het niveau mist om de Champions League te winnen. Dit zegt hij tijdens een onderhoud met El Mundo Deportivo. De Spaanse topclub staat dan wel tweede in de competitie met slechts één punt achterstand op koploper Real Madrid, maar eenvoudig gaat het dit seizoen allerminst. Barcelona speelt moeizaam en als klap op de vuurpijl vertrok in januari ook trainer Valverde.

“Ik voelde me natuurlijk slecht onder het vertrek van Valverde”, vertelt Messi in het interview. “Ik heb al vaker gezegd dat wij spelers in de wedstrijden waarin het misging meer verantwoordelijkheid droegen. Uiteindelijk is het altijd het makkelijkste om de trainer weg te sturen. Dat weten coaches zelf ook.”

Messi denkt dit seizoen in ieder geval zeker niet aan de Champions League-winst. “Als we echt voor de Champions League-eindzege willen gaan, dan moeten we blijven groeien. Want ik denk dat we momenteel niet het niveau hebben om te strijden voor de titel”, aldus Messi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.