Voetbal4u.com

Eredivisie Steven Bergwijn rijdt bijna 80 kilometer te hard en moet zich verantwoorden

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Steven Bergwijn een flinke verkeersovertreding begaan. Hij zou namelijk op 9 augustus rond 3.30 uur in de ochtend aan de kant gezet door de politie toen hij met ten minste 147 kilometer per uur over de Boschdijk in Eindhoven reed. De maximum snelheid daar is slechts 70 km per uur dus deze werd flink overschreden.

Waarschijnlijk was Bergwijn op weg terug naar huis na het Europa League-duel met FK Haugesund in Noorwegen. Bergwijn moest zich vanwege deze overtreding voor de rechter verantwoorden en de strafzaak tegen de Oranje-international stond eigenlijk voor donderdagochtend op de agenda bij de kantonrechter in Eindhoven. De zaak is echter uitgesteld omdat het niet zeker is dat Bergwijn op de hoogte van de zitting was. Zowel de aanvaller zelf, als zijn advocaat waren niet aanwezig in de rechtbank.

De aanklager heeft inmiddels laten weten dat de zaak op een later moment alsnog zal worden voorgelegd. De afwezigheid van Bergwijn heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met de Champions League-wedstrijd die hij woensdagavond met Tottenham speelde tegen RB Leipzig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.