Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona gaat deze zomer bieden op Ajax-speler’

FC Barcelona denkt erover na om zich van de zomer te gaan melden voor een speler van Ajax. Doelman Andre Onana is namelijk een serieuze optie om terug te keren naar Camp Nou. Dit weet het medium SPORT te melden.

In Barcelona is Marc-André ter Stegen momenteel onomstreden, maar Neto maakt als vervanger van Jasper Cillessen weinig indruk als nummer twee. De technische leiding overweegt hem na een jaar alweer uit te zwaaien en een nieuwe keeper aan te trekken. Het Spaanse medium weet dat Barcelona één van de clubs is met serieuze interesse voor Onana.

De Kameroener heeft al een verleden in Barcelona en de club is zijn ontwikkeling altijd blijven volgen. De grote vraag is of Onana zelf trek heeft in een hereniging in Camp Nou. In eerder stadium liet hij weliswaar weten open te staan voor een nieuwe samenwerking in Catalonië, maar anderzijds stipte hij ook het belang van veel speeltijd aan en dat is door Ter Stegen een lastig verhaal.

Ajax zou pas vanaf veertig miljoen euro willen nadenken over een transfer. Chelsea is naar verluidt de topfavoriet om Onana in te lijven, terwijl ook Manchester United en Paris Saint-Germain worden genoemd. Maar Barcelona zou dankzij de goede relatie met Onana én Ajax mogelijk op poleposition komen te staan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.