Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus hakt knoop door over Myron Boadu en Donyell Malen’

Deze zomer wil Juventus er een aanvallende versterking bij hebben. Kandidaten voor deze vacaturen zijn zowel Myron Boadu als Donyell Malen. De Italiaanse media schrijven vandaag echter dat de keuze is gevallen op de spits van de Eindhovenaren, die toch net wat hoger aangeslagen wordt dan het talent van de Alkmaarders.

Malen kampt momenteel met een ernstige knieblessure en komt dit seizoen niet meer in actie, maar desondanks zijn de scouts van de grootmacht uit Turijn overtuigd geraakt. In Italië speculeert men zelfs over een mogelijke transfersom van maar liefst 50 miljoen euro…

Malen en Boadu laten zich allebei vertegenwoordigen door zaakwaarnemer Mino Raiola, die goede banden onderhoudt met de clubleiding in het Allianz Stadium. In de afgelopen zomer bracht hij zijn cliënt Matthijs de Ligt nog van Ajax naar Juventus, dat liefst 75 miljoen euro voor hem betaalde. Overigens zou De Oude Dame ook nog hengelen naar een andere speler uit de stal van de roemruchte spelersmakelaar: Ryan Gravenberch van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.