Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag met grote verrassing in opstelling’

Ajax speelt vanavond een belangrijke wedstrijd in de Europa League tegen Getafe. De Amsterdammers moeten een 2-0 achterstand weten weg te poetsen. Iets wat een helse klus dreigt te gaan worden.

En daarmee heeft Ten Hag een verrassing in petto. De Telegraaf meldt namelijk dat niet Klaas-Jan Huntelaar, maar Danilo Pereiro in het basiselftal start. De Braziliaan kwam in 2017 over van Santos en speelt momenteel voornamelijk zijn duels bij Jong Ajax. Ten Hag durft het nog niet aan met Promes, dus mag Danilo zich laten zien.

Ook in de verdediging moest Ten Hag behoorlijk schuiven door de schorsing van Nicolás Tagliafico. Daar kiest de coach ervoor om Daley Blind linksback te zetten en Lisandro Martínez centraal in de verdediging te positioneren. Gravenberch, Eiting en Van de Beek vormen het middenveld.

Vermoedelijke opstelling volgens De Telegraaf: Onana; Dest, Schuurs, Martínez, Blind; Gravenberch, Van de Beek, Eiting; Danilo, Tadic, BabelLaat een reactie achter

Your email address will not be published.