Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sam Larsson transfer helemaal niet zo interessant voor Feyenoord’

Sam Larsson lijkt zijn carriere te gaan voortzetten bij het Chinese Dalian Professional Football Club. Het bod van vijf miljoen euro zou niet door Feyenoord te weigeren zijn. Maar in werkelijkheid is de transfer helemaal niet zo interessant voor de Rotterdammers.

De Leeuwarder Courant schrijft namelijk: “De transfer betekent goed nieuws voor Heerenveen, de club die Larsson 2,5 jaar geleden al voor een miljoenenbedrag zag vertrekken naar Feyenoord. Met de Rotterdammers was destijds afgesproken dat, mocht Larsson door Feyenoord worden verkocht, Heerenveen 1 miljoen van de transferopbrengst zou krijgen. Nog los van dat bedrag krijgt Heerenveen een solidariteitsbijdrage van 50.000 euro voor de Zweed.”

Een fors deel van de transfersom gaat dus rechtstreeks naar de Friese bankrekening. Een meevaller voor Heerenveen, dat al eerder dergelijke profiteerde van soortgelijke deals voor Hakim Ziyech (1,8 miljoen euro) en Jeremiah St. Juste (bijna acht ton).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.