Voetbal4u.com

Eredivisie Voorspelling PSV – Feyenoord: ‘Zij zijn het betere team’

Zondag staat de kraker tussen PSV en Feyenoord op het programma. Volgens velen is er geen uitgesproken favoriet maar in de ogen van Theo Lucius is die er wel. Hij denkt namelijk dat de Eindhovenaren gaan zegevieren.

In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt hij: “In totaliteit hebben zij een beter team dan Feyenoord. De laatste weken presteren ze stabieler en de rust binnen de club is naar mijn idee ook wedergekeerd. Ik denk dat ze klaar zijn voor zondag en een kleine overwinning gaan boeken op Feyenoord. Het zal een open wedstrijd worden waarin beide ploegen een goed georganiseerde defensie neerzetten. Ze zullen beiden niet blind gaan aanvallen, want dan snijden ze zichzelf in de vingers.”

“Ik denk dat Cody Gakpo zondag beslissend gaat zijn met een goaltje vanuit de omschakeling. De ruimte die hij gegarandeerd gaat krijgen en zijn dreiging binnendoor gaan ervoor zorgen dat hij de gevaarlijkste man van het veld wordt. Daarnaast heeft PSV meer snelheid dan Feyenoord. Daar gaat het hele team van profiteren”, aldus Lucius.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.