Voetbal4u.com

Eredivisie Marco van Basten haalt uit naar Getafe: ‘Wat zijn dat een bloedzuigers’

Analist Marco van Basten heeft in de rust van Ajax – Getafe uitgehaald naar de Spanjaarden. Ze begonnen al vanaf de eerste seconden met tijdrekken waardoor de zuiverse speeltijd maar 24 minuten bedroeg. Tot onbegrip van de voormalig topspits.

Met name Deyverson zorgt voor frustratie bij de voetbalanalist van FOX Sports. “En vervelend is hij vandaag weer, hij loopt weer op alles te zeiken. Die nummer veertien, die nummer 22… Wat zijn dat een bloedzuigers”, foetert de oud-topspits.

Over de geringe zuivere speeltijd: “Dat is toch dramatisch… Ze doen over alles wat ze doen, een ingooi, een vrije bal, twee of drie keer zo lang.” Blessuretijd werd er relatief nauwelijks bijgeteld. “Dat doen ze niet. De meeste scheidsrechters, negen van de tien: één minuut in de eerste helft, drie minuten in de tweede. Standaard. Je kan niet voetballen tegen die gasten. Voorlopig is het niet meer dan een schopploeg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.