Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt moeten voor enorme transferverrassing zorgen’

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt waren vorig seizoen smaakmakers bij Ajax maar bij hun nieuwe clubs Barcelona en Juventus gaat het een stukje minder. Analist Johan Derksen weet wel een oplossing voor de twee.

De voormalige hoofdredacteur van Voetbal International richt zich tot Jan Boskamp: “Jan, moeten De Ligt en De Jong niet, als ze weg kunnen, kiezen voor een tussenstap. Dat ze dan eerst bij een Arsenal of een Borussia Dortmund, een Olympique Lyon…” Boskamp: “Dat ze altijd spelen, bedoel je?” Derksen: “Ja, dat ze altijd spelen. Ze hebben een leeftijd dat ze dat internationale voetbal onder controle moeten krijgen…”

Hij gaat verder: “Ze moeten ervaring opdoen, maar ze maken die stap, die heel groot is, en dan kun je niet één keer slecht spelen, want dan zit je op de bank. Het is toch te gek voor woorden dat de twee grootste talenten van Nederland regelmatig op de bank zitten?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.