Voetbal4u.com

Spanje Luis Suárez spreekt zich uit over toekomst Lionel Messi

Luis Suarez is voorlopig niet van plan om Barcelona te gaan verlaten. Hij denkt dat zijn maatje er ook zo over denkt en voorlopig nog zal blijven voetballen bij de Catalaanse grootmacht.

“Voor Messi zal het afhangen van hoe de club verder gaat in de toekomst. Hij heeft altijd gezegd gelukkig te zijn in Barcelona, zolang we maar competitief zijn”, aldus Suárez in de Spaanse sportkrant Marca. “De club begrijpt dat en mocht dat lukken, dan blijft Messi hier volgens mij de rest van zijn leven.”

Messi kwam eerder dit seizoen in botsing met de leiding van FC Barcelona. Dat leidde direct tot geruchten over een vertrek in de zomer, met Manchester City als mogelijke nieuwe club. Maar die geruchten zijn nu weer afgenomen, al is het nog onduidelijk of er een doorbraak aanstaande is over de nieuwe contractonderhandelingen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.