Voetbal4u.com

Italië ‘Voormalig Feyenoorder bereikt akkoord en vertrekt definitief bij Manchester United’

Tahith Chong staat op het punt om Manchester United te verruilen voor Inter Milan. Hij kan daar een contract voor vijf seizoenen ondertekenen. Inmiddels is hij persoonlijk rond met de Italiaanse topclub.

Chong komt komende zomer transfervrij over van Manchester United, waar zijn contract afloopt. De vleugelaanvaller verruilde de jeugdopleiding van Feyenoord op jonge leeftijd voor Engeland. Op Old Trafford zag hij echter onvoldoende perspectief. Chong werd al enige tijd in verband gebracht met een overstap naar Italië. Naast Inter toonde ook Juventus interesse, maar de Milanezen zijn het meest slagvaardig.

Chong tekent in het Stadio Giuseppe Meazza een contract voor vijf seizoenen. Hij gaat twee miljoen euro per seizoen verdienen, inclusief bonussen, schrijft de Italiaanse sportkrant. De kans is groot dat hij komende zomer direct weer wordt verhuurd om ervaring op te doen. Hellas Verona, Parma en Sassuolo zien het wel zitten om de buitenspeler onderdak te bieden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.