Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong trekt harde conclusie en onderneemt meteen actie’

Bij FC Barcelona zijn er op het moment heel wat blessures. Aanvallers Luis Suarez en Ousmane Dembele zijn er voor lange tijd uit en het gaat niet goed bij de Catalaanse grootmacht.

De Fransman schrijft überhaupt een triest verhaal, want sinds zijn transfer van Borussia Dortmund naar Camp Nou bevindt hij zich vaker in de lappenmand dan dat hij daadwerkelijk op het veld staat. Volgens L’Équipe heeft de clubleiding van Barça inmiddels ook wel de conclusie getrokken dat er iets verkeerd gaat: de trainingen, die nou niet echt intensief zijn te noemen bij de nummer twee van de Primera División, worden aangewezen als de boosdoener.

Echter, dit brengt oefenmeester Quique Setién in een lastig parket, want Barcelona beschikt óók over een groot aantal spelers die het wel wat rustiger aan willen doen tijdens de oefensessies. Frenkie de Jong, die ervan houdt om hard te trainen, zou daarom zelf overgegaan zijn tot actie.

Volgens het bovengenoemde dagblad heeft de spelmaker een personal trainer ingehuurd zodat hij in zijn eigen tijd kan werken aan zijn fitheid. Dembélé gaat vermoedelijk iets soortgelijks doen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.