Voetbal4u.com

Eredivisie Hans Kraaij Junior uit forse kritiek op Dusan Tadic

Analist Hans Kraay Junior heeft fors uitgehaald naar Dusan Tadic. In een gesprek met Veronica Inside is hij kritisch op de houding van de aanvaller van de laatste tijd.

Ajax verloor zondagavond kansloos met 0-2 van AZ en dus waren de spelers na afloop teleurgesteld. Tadic kondigde zelfs aan om met trainer Erik ten Hag om de tafel te gaan zitten, iets wat de analist in het verkeerde keelgat schoot. “Het allerergste vind ik dat voetballers gaan uithuilen en klikken bij de pers. Dat vind ik van Tadic echt slecht”, stelt hij.

Volgens Kraaij ligt het probleem vooral in de afspraken die niet worden nagekomen. “Bij Ajax is de afspraak dat als de keeper van de tegenpartij de bal heeft, er met twee mensen druk wordt gezet op de centrumverdedigers: de rechtsbuiten en de spits, in dit geval Ziyech en Tadic. Vervolgens jaag je een van die centrumverdedigers met snot in je ogen af zodra hij balbezit komt. Dat gebeurde niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.