Voetbal4u.com

‘PSV wilde in winterstop Jeffrey Bruma terughalen’

PSV wilde zich afgelopen transferperiode versterken met Jeffrey Bruma. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. De speler zelf voelde echter weinig voor een terugkeer en wil voorlopig in het buitenland blijven spelen.

De speler van Wolfsburg is momenteel verhuurd aan Mainz. “Er waren meer opties – PSV was een van de clubs die ook had geïnformeerd – maar ik had eerder al besloten om nu nog niet terug te gaan naar Nederland. Dat soort keuzes maak ik altijd op gevoel”, reageert Bruma op de vermeende interesse.

Bruma staat zeker niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar Eindhoven. “Als het juiste moment daar is, wil ik zeker terugkeren bij PSV. Het is de club waar ik heel erg prettig ben weggegaan en prachtige dingen heb beleefd. Als ik de naam PSV hoor, blijft het kriebelen”, aldus Bruma.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *