Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt krijgt schitterend nieuws te horen’

Aanstaande zondag staat de topper tussen Juventus en Internazionale op de kalender. Deze wedstrijd wordt in een leeg stadion gespeeld maar er is wel mooi nieuws voor Matthijs de Ligt. Hij zal waarschijnlijk gaan starten in deze topmatch.

Dit weet het Italiaanse medium Sky te melden. Dat zou betekenen dat hij een duo vormt met Leonardo Bonucci, waardoor Giorgio Chiellini op de bank zal plaatsnemen. Eerder werd nog gerekend op een basisplaats voor laatstgenoemde.

De Ligt heeft dit seizoen al meermaals moeten switchen tussen basiselftal en bank. Tegen Olympique Lyon (1-0 nederlaag) in de Champions League mocht hij starten, maar afgelopen weekend speelde Juventus niet in verband met het Coronavirus dat Italië domineert.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.