Voetbal4u.com

Engeland Steven Bergwijn kan zich in legendarisch rijtje voegen

Steven Bergwijn is bijzonder goed begonnen bij zijn nieuwe club Tottenham Hotspur. Hij kan zich direct in een legendarisch rijtje voegen. Zijn debuutdoelpunt is namelijk genomineerd voor het Doelpunt van de Maand in de Premier League.

De in de winterstop van PSV overgekomen aanvaller kan de eerste Nederlander in drie jaar tijd worden die de award op zijn naam schrijft. Georginio Wijnaldum was de laatste Nederlander die de prijs won. Hij werd in februari 2017 bekroond voor zijn fraaie treffer namens Liverpool tegen Arsenal. Dennis Bergkamp en Robin van Persie zijn de enige twee landgenoten die de Premier League Goal van de Maand-trofee meerdere keren wonnen.

Bergwijn heeft concurrentie van zeven anderen: Richarlison (Everton), Matej Vydra (Burnley), Marcos Alonso (Chelsea), Enda Stevens (Sheffield United), Jamal Lewis (Norwich City), Anthony Martial en Mason Greenwood (Manchester United).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.