Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV kan bod van 56 miljoen euro tegemoet zien voor deze speler’

Volgens het medium Le10Sport overweegt Arsenal om deze zomer een poging te gaan wagen om Donyell Malen terug te halen. Ze zouden hier maar liefst 56 miljoen euro voor willen aftikken.

Malen speelde van 2015 tot en met 2017 al in de jeugdopleiding van Arsenal, maar brak niet door en koos vervolgens voor een kans bij PSV. Dit seizoen is hij definitief doorgebroken en de Londenaren zijn onder de indruk. Naar verluidt zou de clubleiding zelfs een recordbedrag voor PSV-begrippen over hebben voor een herkansing in het Emirates Stadium.

Op dit moment is Arsenal nog niet concreet. Dat heeft twee redenen. Allereerst is het natuurlijk nog onzeker wanneer en hoe Malen terugkeert na een serieuze knieblessure. Het zou zelfs kunnen dat hij dit seizoen helemaal geen minuten meer maakt, waardoor een zomerse overgang naar Arsenal een risico zou zijn. Anderzijds is Pierre-Emerick Aubameyang nog niet verkocht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.