Voetbal4u.com

Eredivisie ‘José Mourinho grijpt hard in na Bergwijn-domper’

Het ziet ernaar uit dat Tottenham Hotspur het voorlopig moet gaan doen zonder Steven Bergwijn. Eerder waren ook al Harry Kane en Son niet inzetbaar voor trainer José Mourinho. Volgens The Sun wil hij na dit seizoen daarom gaan ingrijpen.

De Portugees wil Tottenham weer terugbrengen naar de top van Engeland en Europa, maar realiseert zich dat het op deze manier niet gaat lukken. Mourinho heeft volgens The Sun al een duidelijke oplossing op het oog: een ingreep op de zomerse transfermarkt.

Mourinho heeft zijn wensen nog niet kenbaar gemaakt bij voorzitter Daniel Levy, maar dat lijkt een kwestie van tijd. De manager verwacht dat de clubleiding akkoord gaat na dit teleurstellende seizoen. De club staat momenteel achtste en dreigt uit te worden geschakeld in de Champions League door RB Leipzig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.