Voetbal4u.com

Eredivisie Marco van Basten schrikt van Ajax-ruzie: “Het zit in de groep niet goed”

Ajax wist gisteren na een lange tijd weer eens een goede prestatie neer te zetten door Heerenveen met 1-3 te verslaan. Er was tijdens de wedstrijd wel een incident tussen Dusan Tadic en Sergino Dest. Eerstgenoemde ging woedend verhaal halen. Volgens analist Marco van Basten is de uitbrander een teken aan de wand.

“Het geeft wel aan dat er een hoop gedoe is”, concludeert Van Basten in het FOX Sports-programma De Eretribune. “Het zit in de groep niet goed. Er is geen duidelijk hiërarchie. Het is wel goed dat je ruzie maakt, want uiteindelijk moet er wat gebeuren. Dat is positief.”

Van Basten voegt toe: “Maar het feit dat het op die manier gebeurt, geeft aan: er is nog een hoop te doen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.