Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Milan en PSV gaan opnieuw de onderhandeling met elkaar aan’

Volgens het medium Calciomercato is AC Milan nadrukkelijk geinteresseerd om Denzel Dumfries deze zomer over te nemen van PSV. De rechtsbackpositie van AC Milan is niet onomstreden ingevuld.

De clubleiding overweegt om die reden toe te slaan op de zomerse transfermarkt en de Oranje-international staat hoog op het wensenlijstje. AC Milan zou zelfs al een eerste lijntje hebben uitgeworpen om de haalbaarheid te checken, zo weet het Italiaanse medium.

Dumfries werd medio 2018 voor circa vijf miljoen euro overgenomen van sc Heerenveen en is uitgegroeid tot een onmisbare schakel bij PSV. De Eindhovenaren houden er echter rekening mee dat hij in de zomer vertrekt. Daar staat natuurlijk wel een beduidend hogere transfersom tegenover.

Naar verluidt werd Dumfries zelfs al besproken bij de huurtransfer van Ricardo Rodríguez naar PSV. De komende maanden moet blijken of er een deal haalbaar is. Mogelijk zal de Zwitser, die in principe na dit seizoen terugkeert, daar ook nog een rol in spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.