Voetbal4u.com

Spanje Lionel Messi hekelt berichten over hulp aan Ronaldinho

Ronaldinho zit op het moment in de gevangenis in Paraguay. Hij reisde met een vals paspoort en daarom zit hij nu vast. Diverse media melden nu dat Lionel Messi zijn financiele en juridische hulp wil inzetten om hem vrij te krijgen. Maar volgens het medium SPORT klopt hier niets van.

Messi koestert een speciale band met Ronaldinho. De aanvaller speelde bij Barcelona enkele seizoenen samen met de Braziliaanse spelmaker en zag zijn oudere kompaan als een belangrijke leermeester. Diverse media in Zuid-Amerika claimden dat Messi Ronaldinho nu zou helpen de oud-speler uit de gevangenis te halen, maar Sport ontkracht dit gerucht na contact te hebben gehad met de entourage van Messi.

‘Messi baalt stevig van de situatie van Ronaldinho, maar op geen enkel moment heeft hij in financieel of juridisch opzicht actie ondernomen om de Braziliaanse oud-voetballer uit de gevangenis proberen te halen’, zo schrijft de Catalaanse sportkrant over Messi, die ‘geïrriteerd’ zou zijn door de berichtgeving. ‘Hij heeft geen advocaten op de zaak gezet en hij gaat geen vier miljoen euro borgtocht betalen.’

Ronaldinho is opgepakt omdat de politie vermoedde dat hij en zijn broer Roberto met een vervalst Paraguayaans paspoort het land zouden zijn binnengekomen. De 39-jarige oud-speler van onder meer Paris Saint-Germain, Barcelona en AC Milan moest in Paraguay zijn om een boek te promoten en een gezondheidscampagne te ondersteunen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.