Voetbal4u.com

Italië Matthijs de Ligt gaat de strijd aan met zijn collega’s

Nu de Serie A stil ligt en veel Italianen niet meer naar buiten mogen zitten alle spelers maar thuis. Het was aanleiding voor het voetbalaccount 433 om een challenge te starten, wat eens temeer de kracht van social media duidelijk maakt.

De zogenoemde #StayAtHomeChallenge vraagt de voetballers om een filmpje van zichzelf op te nemen. De Juventus-verdediger Matthijs de Ligt deed hier graag aan mee en bedacht een filmpje waarop hij een wc-rol omhoog hield. En voor de critici onder ons: uiteraard luisterde hij naar de experts en waste hij van tevoren eerst zijn handen.

Dit bericht bekijken op Instagram

#StayAtHomeChallenge ??‍♂️⚽️ @mdeligt_

Een bericht gedeeld door 433 (@433) opLaat een reactie achter

Your email address will not be published.