Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV maakt vraagprijs voor Denzel Dumfries bekend’

PSV heeft haar vraagprijs bekend dat het vraagt voor Denzel Dumfries. AC Milan en Arsenal zijn in hem geinteresseerd. Volgens het medium Calciomercato moet er minimaal 15  miljoen euro op tafel komen voor de vleugelverdediger.

Dat is een bedrag dat de genoemde clubs wel kunnen betalen, maar misschien heeft Milan wel een streepje voor op Arsenal. De Rossoneri zouden namelijk aan kunnen bieden om Ricardo Rodríguez naar de lichtstad van Nederland te sturen. De Zwitser wordt momenteel gehuurd door PSV en heeft al een goede indruk achtergelaten in het Philips Stadion.

Het Algemeen Dagblad schreef onlangs over de toekomst van Dumfries: “Bij Denzel Dumfries denk je gevoelsmatig het eerst aan Engeland. In die Europa League-finale Ajax-Manchester United was de back op de andere flank bij de Engelsen Matteo Darmian. Zo op het oog ook geen speler voor wie een type als hij onderdoet. Maar Duitsland kan ook. Nordi Mukiele, de rechtsback van RB Leipzig, is die beter? En kijk naar de laatste twee Champions League-finales. Kieran Trippier, Danny Rose, Dani Carvajal; ze stonden met hun plus- én minpunten aan de aftrap van Europa’s grootste clubwedstrijd, bij teams als Tottenham en Real Madrid.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.