Voetbal4u.com

‘Ajax bezig met volgende peperdure inkomende transfer’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax heeft de Braziliaanse vleugelflitser Antony al binnen voor het volgende seizoen maar dat is voor technisch directeur Marc Overmars nog niet voldoende. Hij zou nu in onderhandeling zijn met een speler van Gremio.

Globoesporte meldt namelijk dat directeur voetbalzaken Marc Overmars zijn oog heeft laten vallen op Eduardo Gabriel Aquino Cossa, beter bekend onder zijn voetbalnaam Pepê. De transferwaarde van de 23-jarige aanvaller, die uit de voeten kan op beide flanken maar ook op de positie van nummer tien, wordt geschat op 8,5 miljoen euro, maar de nummer één van de Eredivisie zou liefst 20 miljoen euro overhebben voor zijn diensten.

Het bovengenoemde medium meldt echter dat het Duitse Bayern München óók concrete interesse heeft, en dat is natuurlijk niet de minste club. De zaakwaarnemer van Pepê heeft naar verluidt echter al een paar gesprekken gevoerd met Ajax.

Haalt Overmars de genoemde voetballer naar Amsterdam, dan past dat in het nieuwe transferbeleid van de topclub. In de winterstop van 2017 werd David Neres al losgeweekt bij São Paulo, in de zomer komt Antony over van die club en ook Giovanni speelt sinds kort voor Ajax: hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Santos.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *