Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jan Vertonghen kan transfervrij naar Ajax vertrekken’

Jan Vertonghen zal geen nieuwe verbintenis ondertekenen bij Tottenham Hotspur. Dit weet het medium Football Insider te melden. Hij is hierdoor gratis op te halen door bijvoorbeeld Ajax. De oude werkgever van de mandekker.

fgelopen transferperiode probeerde zowel Ajax als Internazionale de ervaren Vertonghen te contracteren, echter konden beide clubs zich niet vinden in de vraagprijs van Tottenham. Evenals De Telegraaf meldt ook Football Insider dat de club uit Londen dertien miljoen verlangde, te hoog voor Ajax.

Volgens De Telegraaf was het salaris ook een struikelblok voor de Amsterdammers. Naar verluidt verdient de 32-jarige Belg zo’n tachtig- tot negentigduizend euro per week, zo’n vier tot vijf miljoen per jaar.

Erik ten Hag gaf eerder te kennen bij Rondo van Ziggo Sport dat Vertonghen op het lijstje van Ajax staat. “Jan is een speler met een verleden bij Ajax. Hij kent de filosofie van de club. Natuurlijk volgen wij zijn situatie nadrukkelijk. Je moet ook kijken naar de positie waarop iemand kan spelen. Als dat bij elkaar komt, de beschikbaarheid en de positie waarop iemand speelt, dan is hij een optie. Van een leeftijdsgrens is hier sowieso geen sprake. Als iemand goed genoeg is, maakt het niet uit hoe oud hij is”, aldus de Tukker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.