Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ryan Gravenberch dreigt Ajax voor tien miljoen euro te verlaten’

De naam van Ajax-middenvelder Ryan Gravenberch blijft maar opduiken in de Italiaanse media. Volgens het medium La Gazzetta dello Sport heeft AS Roma hem namelijk in het vizier en wil het gaan toeslaan.

Het medium verwacht dat een miljoen of tien voldoende moet zijn om hem naar Rome te halen. Zijn marktwaarde ligt een paar miljoen hoger, maar deze vermeende prijs is te wijten aan het feit dat zijn contract nog maar een jaar doorloopt.

In Italië staat Gravenberch al veel langer op de radar. Ook Juventus is al vaak gelinkt aan de Ajacied, die dit seizoen is doorgebroken in de Eredivisie. Mogelijk brengt zaakwaarnemer Mino Raiola hem komende zomer naar Rome, zoals hij dat eerder al deed met Justin Kluivert.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.