Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord komt met nieuws in technische staf

Feyenoord heeft het contract van assistent-trainer John de Wolf met twee jaar verlengd. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Het nieuws komt niet bepaald als een verrassing, aangezien De Wolf een optie in zijn contract had staan die hem twee jaar langer aan de club zou verbinden.

Overigens wil Feyenoord het nieuws nog niet naar buiten brengen, maar dit lijkt alles te maken te hebben met het coronavirus.

De Wolf wil er zélf echter niet langer omheen draaien. “Het klopt dat ik langer als assistent-trainer aan deze mooie club verbonden blijf. Zowel de club als ik vonden het totaal niet gepast om hier in de huidige situatie en alle problemen die dat in het land en de wereld geeft meer ruchtbaarheid aan te geven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.