Voetbal4u.com

Engeland ‘Premier League-clubs moeten 820 miljoen terugbetalen als seizoen niet wordt afgemaakt’

Mocht de Premier League niet worden uitgespeeld dan moeten de twintig ploegen uit de Premier League in totaal 820 miljoen euro aan TV-inkomsten terugbetalen. Dat meldt The Athletic.

Dat er nu niet wordt gespeeld kost Sky, een van de twee belangrijkste omroepen (BT Sport is de andere, red.), dagelijks veel geld. Niet alleen omdat Sky geen abonnementsgeld kan innen, maar vooral omdat er niets te verdienen valt aan reclames en advertenties.

Donderdagochtend heeft er op het hoofdkantoor van de Premier League in Londen een crisisoverleg plaatsgevonden. Daarin kregen de clubs meegedeeld dat zij 762 miljoen pond terug moeten betalen als het seizoen niet kan worden afgemaakt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.